...
Optihus AB
Optihus AB

Bygg & Montage

Byggmaterial och montagematerial

På denna sida finns de material som Optihus saluför för byggnation, renovering och montageändamål. 

Meningen är att täcka upp arbetsområden som berörs av guider och artiklar på hemsidan. Meningen är också att ge svar på frågor samt leverera en mer genomarbetad produktkategori. Är något oklart håller vi support. Det går att ställa frågor via mail och telefon, eller direkt på respektive produktsida samt i kommentarsfälten under alla artiklarna.

Innehållsförteckning

Material för bygg, renovering och montage

Produktutbudet kommer utökas allt eftersom.  

Visar alla 2 resultat

Tipsa och fråga

Hjälp oss gärna att hjälpa så många som möjligt. Det gör du genom att tipsa om byggnadstekniska knep, energibesparing, isolering och mycket annat som vår sida berör. 

Hur man bygger, renoverar och monterar kan vara av väldigt hög vikt för husets och de boendes hälsa. 

Presenterad: 2022-09-01
Uppdaterad: 2022-09-01

Jerker Andersson

Jerker Andersson

CEO - F&U.. Står för forskning, kunskap samt ärlighet. Gillar att hjälpa andra och värnar speciellt barnen i vårt samhälle.

Nytt hos Optihus

Här finns företag som Optihus AB samarbetar med

Samarbetande företag för givande kundnytta

Optihus täcker rent fysiskt ett arbetsområde om ca. 15 mil radie från Ljungby i Småland. När vi i den aspekten inte når ut till aktuellt hus eller fastighet kan andra företag ta vid. Efter många års samarbete och erfarenhetsutbyte har

Läs mer »
Plintgrund som grundläggning under hus

Plintgrund med dess fördelar och nackdelar

Plintgrunder förekommer under vissa hus och ekonomibyggnader. Många frågor har under åren strömmat in om hur fuktsäker en plintgrund är och hur man bör bygga densamma. Här ämnar vi ge övergripande svar.  Innehållsförteckning Vad är en plintgrund? Under en plintgrund

Läs mer »