...
Optihus AB
Sök
Optihus AB
Sök
Stäng denna sökruta.

Bygg & Montage

Byggmaterial och montagematerial

På denna sida finns de material som Optihus saluför för byggnation, renovering och montageändamål. 

Meningen är att täcka upp arbetsområden som berörs av guider och artiklar på hemsidan. Meningen är också att ge svar på frågor samt leverera en mer genomarbetad produktkategori. Är något oklart håller vi support. Det går att ställa frågor via mail och telefon, eller direkt på respektive produktsida samt i kommentarsfälten under alla artiklarna.

Innehållsförteckning

Material för bygg, renovering och montage

Produktutbudet kommer utökas allt eftersom.  

Visar alla 3 resultat

Tipsa och fråga

Hjälp oss gärna att hjälpa så många som möjligt. Det gör du genom att tipsa om byggnadstekniska knep, energibesparing, isolering och mycket annat som vår sida berör. 

Hur man bygger, renoverar och monterar kan vara av väldigt hög vikt för husets och de boendes hälsa. 

Presenterad: 2022-09-01
Uppdaterad: 2022-09-01

Jerker Andersson
Jerker Andersson

CEO - F&U.. Står för forskning, kunskap samt ärlighet. Gillar att hjälpa andra och värnar speciellt barnen i vårt samhälle.

Nytt hos Optihus

Så sker installation av DryBox X4 i krypgrund
DryBox X4 i krypgrund – bilder på installation

Ett ekonomiskt fördelaktigt och samtidigt tryggt val gällande avfuktare är att välja och installera DryBox X4 i krypgrund. Vi står för både support och leverans av denna sorptionsavfuktare med tillbehör. Här finns exempel på hur en adekvat placering av X4

Allt om avfuktare i krypgrund
Avfuktare i krypgrund – förberedelse, val och installation

Avfuktare i krypgrund, eller också kallat krypgrundsavfuktare, är oftast något som är nödvändigt. Statistiken gällande fuktskador i krypgrunder är så pass hög att de allra flesta grunder konstateras vara i behov av avfuktning samt kanske även åtgärder som sanering.  Här