...
Optihus AB
Optihus AB

TFA referenskropp och temperaturbroms

När man sticker in den sladdanslutna temperatursonden från TFA sändare i referenskroppen, kommer inte snabba och tillfälliga temperaturförändringar att lösa ut larm i TFA Weatherhub systemet för fjärrövervakning.

Det krävs en lite längre stunds temperaturskillnad för att temperaturändringar ska påverka referenskroppen tillräckligt för att larmindikering ska ges.

Detta är perfekt för övervakning i kyl, kylrum, frys, frysrum eller andra utrymmen där man inte vill att det ska larma direkt vid förändringar.

110kr

Artikelnummer TFARFK Kategorier , Etikett

Hur fungerar TFA referenskropp och temperaturbroms?

Om en vara förvaras i konstant låg temperatur, hjälper en TFA sändare med sladdansluten temperatursond och larmfunktion till att kontrollera funktionen i kylen eller frysen.

Om temperaturen inte håller sig inom önskade gradantal kommer larm att ges.

Dock larmar det även om någon skulle öppna dörren till utrymmet då det blir en kort temperaturförändring.  Falsklarm uppstår på så sätt, speciellt med kylar och frysar som används kommersiellt och som måste öppnas och stängas ofta.

TFA referenskropp av aluminium fungerar som temperaturbroms och hjälper till att undvika falsklarm. Kabelsondens sensor fästs i referenskroppen och placeras fritt i kyl eller frys.

Först när temperaturen i referenskroppen ändras reagerar sensorn och utlöser larmet om de i programmet inställda tillåtna temperaturerna inte uppfylls.

TFA referenskropp är idealisk för  WeatherHub sändare med kabelsond.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”TFA referenskropp och temperaturbroms”