...
Optihus AB
Optihus AB

TFA WeatherHub startpaket med temperatursändare

TFA WeatherHub startpaket med temperatursändare är en pålitlig och praktisk lösning för att övervaka klimatet i hem och hus med dess riskkonstruktioner.

Med enkel installation och användarvänlig app ges via Internetuppkoppling tillgång till aktuella och historiska mätvärden när som helst och var som helst. Med möjlighet att ansluta upp till 50 sensorer och justera varningsgränser för olika mätvärden ger detta system full kontroll över klimatförhållandena i ditt hem.

Oavsett om man är intresserad av att övervaka inomhus- eller utomhustemperatur samt fuktvärden, är TFA WeatherHub startpaket med temperatursändare ett perfekt val för att anpassa och bygga upp ett smart och tryggare hem.

Vid samtidigt köp av vissa extra sändare, vilka finns som tillbehör, ges prisavdrag i kassan.

698kr

Artikelnummer TFASTART1 Kategorier , Etikett

Produktbeskrivning TFA WeatherHub Startpaket

WeatherHub startpaket med temperatursändare är grunden för det smarta hemsystemet. Detta paket innehåller WeatherHub Gateway, en temperatursändare för övervakning av inomhus- eller utomhustemperatur samt en strömsladd och nätverkskabel för enkel installation.

Med hjälp av den kostnadsfria WeatherHub-appen kan man enkelt hämta aktuella mätvärden från upp till 50 st sändare och få tillgång till historiska data upp till 90 dagar tillbaka i tiden. Det går även ställa in varningsgränser för olika mätvärden och få pushnotiser om eventuella larm.

Fördelar

Här är några av de främsta fördelarna med TFA WeatherHub startpaket:

 • Enkel installation via medföljande gateway till router kopplad till Internet
 • Möjlighet att övervaka inomhus- och utomhustemperatur
 • Möjlighet att hämta data när som helst via kostnadsfri app
 • Justerbara varningsgränser för alla mätvärden
 • Minne för upp till 90 dagar av historiska data
 • Möjlighet att ansluta upp till 50 sensorer även kallat sändare, både för fukt, temperatur och andra funktioner
 • Kompatibel med både iOS och Android

Funktioner

WeatherHub startpaket med temperatursändare erbjuder en rad användbara funktioner för att övervaka och analysera klimatdata i hem och hus. Några av de främsta funktionerna inkluderar:

 1. Startpaket för WeatherHub SmartHome-system: Detta paket innehåller allt som behövs för att komma igång med ett smart hemsystem, inklusive gateway, strömsladd och nätverkskabel.
 2. Temperatursändare för inomhus- eller utomhustemperatur: WeatherHub startpaket levereras med en temperatursändare för att mäta temperaturen antingen inomhus eller utomhus. Denna sändare kan placeras där man önskar och skickar trådlöst data till gateway-modulen.
 3. Hämta data när som helst via smartphone: Genom att använda den kostnadsfria WeatherHub-appen är det enkelt att hämta aktuella mätvärden från temperatursändaren och andra sändare vilka finns som tillbehör.
 4. Få tillgång till historiska data upp till 90 dagar tillbaka i tiden.
 5. Justerbara varningsgränser och pushnotiser: Med WeatherHub-appen kan man ställa in varningsgränser för olika mätvärden. Om något av dessa värden överstiger eller underskrider de angivna gränserna kommer en push-notis till mobiltelefonen där appen inistallerats.
 6. Minne för upp till 90 dagars historik: WeatherHub-systemet har kapacitet att lagra upp till 90 dagars historiska data. Detta gör det möjligt att analysera och jämföra klimatinformation över en längre tidsperiod.
 7. Anslut upp till 50 sensorer/sändare: WeatherHub-systemet är skalbart och varje gateway-enhet kan hantera upp till 50 sensorer. Detta ger möjlighet att övervaka flera områden i hem, hus, garage, annex och trädgård etc. samtidigt.
 8. Kompatibel med både iOS och Android: WeatherHub-appen är kompatibel med både iOS och Android-enheter, vilket gör det enkelt att använda systemet oavsett vilken typ av smartphone man har.

Övervaka avfuktare

WeaterHub systemet passar perfekt till att övervaka att avfuktare fungerar som den ska och att avfuktningen är tillräcklig.

Sändare för mätning av relativ fuktighet samt temperatur kan t.ex. placeras i husets källare, torpargrund, krypgrund eller vind. Därifrån sänds klimatvärden regelbundet till den WeatherHub gateway som är inkopplad till router och Internet. 

Lagring av klimatdata

TFA lagrar klimatvärdena i molnet, varifrån man med mobilappen kan hämta värdena när man vill. 

Om varningsgränser ställs in skickar systemet notis till appen. 

Flera användare kan använda samma app, vilken är gratis att hämta och använda. Det innebär att man kan lämna uppdraget att fjärrövervaka till någon annat person, som satt sig in i systemet samt hur olika värden ska tolkas. 

Optihus ger fri support och har god kunskap i att tolka klimatdata från hem, hus och riskkonstruktioner

Ta kontroll via TFA WeatherHub SmartHome system, för hälsa och plånbok samt en bra magkänsla. 

Här är några av de tekniska specifikationerna för TFA WeatherHub startpaket med temperatursändare:

 • Mätområde för temperatur -30…+60°C (-22…+140°F)
 • Maximal räckvidd sändning 100 m
 • Medföljande sändare 30.3300.02
 • Sändningsfrekvens 868 MHz
 • Material Plast
 • Strömförbrukning Strömadaptrar, batterier
 • Batterier 2 x AAA 1,5 V (sändare)
 • Batterier ingår ej
 • Dimensioner gateway (L) 40 (45) x (B) 28 (33) x (H) 104 mm
 • Vikt gateway 66 g
 • Total vikt startpaket 256 g

Här kan dokument laddas ned gällande TFA WeatherHub Startpaket:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”TFA WeatherHub startpaket med temperatursändare”