...
Optihus AB
Optihus AB

Kleenair KA40 luftrenare för bättre luftkvalitet

KA40 är en kompakt luftrenare med en imponerande kapacitet. Trots sitt kompakta utförande har enheten avancerade funktioner och teknologier som gör den effektiv i att bekämpa föroreningar och förbättra luftkvaliteten.

Med sin 6-stegsreningssystem, inklusive jonisering och UVC-lampa, kan KA40 effektivt fånga upp och neutralisera luftföroreningar såsom virus och bakterier som finns fritt svävande i luften.

Luftrenarens aktiva kolfilter är särskilt effektivt när det gäller att eliminera oönskade lukter och odörer, såsom lukt från mögel, tobaksrök, matos och djurlukt.

KA40 är perfekt för mindre rum med stora behov och betjänar optimalt en rumsstorlek på 10-25 kvm.

2.995kr

Artikelnummer KLEENAIRKA40 Kategori

Luftrenare KA40

Luftkvaliteten i våra bostäder och arbetsplatser påverkar vår hälsa och välbefinnande i hög grad. Med ökande medvetenhet om luftföroreningar och deras negativa inverkan på vår hälsa blir det allt viktigare att investera i effektiva luftrenare.

Luftrenaren som uppfyller höga krav är Kleenair KA40, en avancerad och kraftfull enhet som är utformad för att rena luften från skadliga föroreningar och förbättra inomhusmiljön.

Snabbfakta om Kleenair KA40

Här är några viktiga punkter att känna till om Kleenair KA40 luftrenare:

 • Effektiv luftrenare med 6-stegsreningssystem för att få bort många typer av föroreningar från den genomströmmande luften.
 • Enheten inkluderar jonisering och UVC-lampa för att oskadliggöra virus och bakterier. UVC-ljus är kraftfullt antibakteriellt och har även viss effekt mot fler typer av potentiellt skadliga ämnen.
 • Aktivt kolfilter för att eliminera oönskade lukter och odörer. Kolfiltret har en absorberande effekt och binder ämnen t.ex. MVOC och andra typer av gaser.
 • KA40 har en Clean Air Delivery Rate (CADR) på 160 m3 per timme.
 • Teknologin med jonisering avgivande negativa joner, ökar syreupptagningen med upp till 20%.
 • Effektiv mot pollen och allergener. Som exempel fångas partiklarna upp i filtren och UVC-funktionen har en avaktiverande verkan vilken kan få allergenerna att inte längre kunna utlösa symtom.
 • Luftrenaren ger en säkrare miljö mot virus och smittspridning i kontor och mötesrum. 

Luftrenare för bättre luftkvalitet

Att ha en luftrenare som Kleenair KA40 kan göra stor skillnad för välbefinnandet. Genom att eliminera skadliga och symtomutlösande partiklar samt föroreningar från luften kan risken minskas för luftvägsproblem, allergier och andra hälsoproblem.

Luftrenare som KA40 kan vara särskilt viktig för personer som lider av allergier eller astma, eftersom den hjälper till att minska exponeringen för allergener och ämnen som irriterar slemhinnorna i andningsapparaten.

En ren inomhusmiljö är också avgörande för att förhindra spridning av virus, bakterier, mögel och andra partiklar samt ämnen (t.ex. mikrobiella metaboliter). Kleenair KA40 med sin UVC-lampa och teknologi för sterilisering, kan effektivt oskadliggöra skadliga mikroorganismer och minska risken för infektionsspridning i kontorsmiljöer och andra gemensamma utrymmen.

Investera i renare miljö

Att investera i en luftrenare som Kleenair KA40 är en investering i hälsa och välbefinnande genom att miljön blir renare varför luftkvaliteten ökar.

Genom att förbättra luftkvaliteten i hemmet eller på arbetsplatsen kan risken minskas för luftrelaterade hälsoproblem och skapa en bättre och bekvämare miljö att vistas i.

Kleenair är ett pålitligt varumärke som är känt för sina högkvalitativa luftrenare med förmåga att effektivt rena luften från föroreningar. KA40 är bara en av flera olika modeller som finns tillgängliga för att passa varierande behov och storlekar gällande det betjänade rummet där luftrenare ska placeras.

Kontakta oss för mer information

För att lära mer om Kleenair KA40 luftrenare och deras andra produkter, också i förhållande till ditt behov, är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Vi kan inomhusmiljö.

Tekniska data och specifikation – Kleenair KA40 luftrenare

 • Modell: KA40
 • Spänning: 220 V
 • Effekt: 43 watt
 • Vikt: 5 kg
 • Produktstorlek: 330 x 180 x 505 mm
 • Clean Air Delivery Rate (CADR): 160 m3 per timme
 • Negativa joner: 50 miljoner joner per cm3
 • Sterilisering: UVC-ljus
 • Tillämpningsområde: Upp till 10-30 kvm beroende på mängd föroreningar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kleenair KA40 luftrenare för bättre luftkvalitet”